Hyundai

Hyundai specialist!

Autobedrijf Van den Brand is een echt familiebedrijf, waar kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. “We hebben meer dan 25 jaar ervaring met Hyundai”, vertelt eigenaar Mark van den Brand. “Vanaf 1 mei geven wij onze dienstverlening een extra impuls als AutoFirst-onderneming. Dan kunnen klanten met auto’s van elk merk bij ons terecht voor onderhoud op maat.”

De showroom in Sint-Oedenrode biedt steeds een ruime keus uit gebruikte auto’s. Mark: “En natuurlijk leveren wij ook nieuwe auto’s''. Niet alleen Hyundai, maar sinds kort alle merken. Een flinke verbreding dus. Om misverstanden te voorkomen: vanzelfsprekend blijven wij onze bestaande klanten als vanouds van dienst met fabrieksgarantie, onderhoud en reparatie van hun Hyundai. ''Die hoeven écht geen andere dealer te zoeken.”

Wat kenmerkt Autobedrijf Van den Brand nu eigenlijk? Mark is heel stellig: “We zijn kleinschalig, dus er is altijd direct persoonlijk contact met de klant. Daardoor kunnen we ook snel schakelen. Dat is waarschijnlijk precies de reden waarom velen voor ons hebben gekozen. Daar zijn wij heel blij mee. ''En dat willen wij dan ook beslist zo houden!”

Nieuwsgierig? Gaat u dan eens een kijkje nemen bij Autobedrijf Van den Brand. Een lekkere kop koffie is er sowieso altijd bij.

 

AutoFirst M. vd Brand.
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoudt uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions bekijk ze op de website of in onze showroom

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Banden

Zomerbanden, Winterbanden, All-Seasonbanden en banden hotel.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer